" />

Ο πλανήτης ΝΙΜΠΙΡΟΥ δεν ΥΠΑΡΧΕΙ (video)

by valentina strataki on 29 Νοεμβρίου 2012

Post image for Ο πλανήτης ΝΙΜΠΙΡΟΥ δεν ΥΠΑΡΧΕΙ (video)

Πολλά έχουν ειπωθεί για τον 12ο Πλανήτη, των Ανουνάκι και των Σουμερίων, που βασίζεται σε βιβλία του Ζαχαρία Σίτζιν. Έχουν υπάρξει φωτογραφίες που λένε ότι τον δείχνουν. Έχει καταγραφεί ένας άγνωστος πλανήτης στην Ανταρκτική. Έχει εντοπιστεί στο Google Sky. Εκπρόσωποι της NASA αποφεύγουν να μιλήσουν γι” αυτόν, αλλά με ένα τρόπο σαν να υπάρχει. Η Ρωσία έχει επίσης μιλήσει γι” αυτόν. (Περισσότερα εδώ). Λέγεται ότι θα έκανε (ή έχει κάνει) την εμφάνισή του μέσα στο 2012, αλλά… δεν έχουμε δει κάτι σχετικό. 

 Τι συμβαίνει τελικά;
 
Μετάφραση-Απόδοση: diadrastiko. Για πάνω από ένα μήνα, ένας άνθρωπος προσπαθήσει να συλλάβει σε video τον Πλανήτη Χ, ή αλλιώς Νιμπίρου. Έχει τραβήξει πολλά βίντεο κατά την ανατολή, το μεσημέρι αλλά και κατά την δύση. Έχει χρησιμοποιήσει κανονική κάμερα, κάμερα με διάφορα φίλτρα προκειμένου να απομονώσει την λάμψη του Ήλιου, ενώ έχει βάλει και υπέρυθρο φίλτρο. Πουθενά ο Νιμπίρου.
 
Του είπαν ότι όλες οι προσπάθειες αυτές πήγαν χαμένες διότι ο τεράστιος αυτός πλανήτης φαίνεται μόνο από το νότιο ημισφαίριο. Έτσι, λοιπόν, μας έφτιαξε το παρακάτω video με λήψεις από διάφορα μέρη του κόσμου: Ανταρκτική, Αυστραλία, Αργεντινή κ.α. Όλα τραβήχτηκαν 26 και 27/11/12, όπως μας λέει. Όμως πουθενά δεν υπάρχει κάτι που να σηματοδοτεί έναν ακόμα πλανήτη κοντά στον Ήλιο. 
 
 
 
 Που βρίσκεται, λοιπόν;

Είναι αποκύημα κάποιας φαντασίας που έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις λόγω πολλών εσχατολογικών προβλέψεων;

Ή μήπως δεν έφτασε ακόμα ώστε να μπορέσουμε να τον δούμε;

diadrastiko

(ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ)

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: